Среда,
15.08.2018
00:17Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

VIDEO // Reprezentanții Partidului Platforma DA, luaţi în furci de locuitorii din Nisporeni


 Reprezentanții Partidului Platforma DA au fost huiduiţi astăzi la Nisporeni, în timpul unei acţiuni de protest organizată în această localitate. La manifestaţia respective au participat câteva zeci de persoale, luate, însă, în furci de localnici.
 
Din imaginile de mai jos, se vede cum oamenii îşi exprimă indignarea în timpul unui discurs rostit de unul din fruntaşii PPDA. Acesta încearcă să dreagă busuiocul şi lansează declaraţii ironice, însă acestea nu sunt deloc înghiţite de mai mulţi locuitori ai oraşului, adunaţi aici. 
 
Într-o altă secvenţă video se poate observa cum localnicii îşi exprimă clar nemulţumirea faţă de prezenţa exponenţilor PPDA în Nisporeni. Între aceştia a putut fi observată şi Maria Ciobanu, deputat PLDM, care a beneficiat de acelaşi tratament rece al nisorenenilor,
 
O manifestaţie similară, dar cu acelaşi deznodământ, s-a derulat şi la Criuleni. Acolo, un grup minuscul de membri ai PAS, în frunte cu Maia Sandu, au încercat să adune oamenii la un miting în faţa sediului administraţiei locale, însă apelul lor a fost tratat cu indiferenţă.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100