Четверг,
16.08.2018
05:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

După ruşinea ce a tras-o la întâlnirea cu Ambasadorul Japoniei la Chisinău, primarul bălţean, Nicolai Grigorişin, a plecat la Moscova


 

Proaspătul ales primar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, se află la Moscova. O spune chiar el întrun mesaj plasat pe o reţea de socializare.

Potrivit mesajului, edilul bălţean participă la un for urbanistic, care se desfăşoară în aceste zile în capitala Federaţiei Ruse. În cadrul întrunirii, la care participă circa 400 de experţi din 50 de ţări ale lumii, sunt discutate probleme ce ţin de amenajarea mediului urbanistic, transformarea acestuia întrun spaţiu confortabil de viaţă.

Analiştii locali declară că echipa lui Renato Usatâi, în cei trei ani cât se află la Primăria Bălţi, a mimat crearea unor locuri de parcare a automobilelor chiar în centrul urbei. E o bătaie de joc faţă de terenuri, dacă parcarea a fost asfaltată, iar drumul până la ea e doldora de gropi, spun ei.

 

Tot ei, analiştii locali, zic cu sarcasm că Grigorişin a mers la Moscova pentru a împărtăşi experienţa bălţenilor de irosire a mijloacelor publice în domeniul urbanismului. Grigorişin a plecat la Moscova pentru a primi noi indicaţii de la Renato Usatâi şi a pune la cale noi planuri de rusificare a capitalei de nord, afirmă analiştii la modul cel mai serios.

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100