Среда,
18.07.2018
19:34Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

(VIDEO) David Davitean, vioi şi fără semne de fracturi, cum afirmă mama sa


David Davitean, fiul soacrei killerului Vitalie Proca, Venera Gasparean, se poate mişca singur, nimic nu indică faptul că ar fi suferit fracturi grave, aşa cum afirmă mama sa. Acest lucru poate fi văzut din imaginile surprinse de un martor ocular la Judecătoria Chişinău cu sediul în sectorul Centru, unde bărbatul a fost adus ieri.

Din acest filmuleţ se vede că Davitean merge singur, fără să fie susţinut de poliţişti şi are mişcări sigure, iar pe mâni nu se văd atele sau bandaj. La fel, nu se observă vânătăi pe faţă şi nici că ar avea nasul fracturat. 

Amintim că Venera Gasparean, a făcut mare scandal că fiul său ar fi fost bătut crunt în penitenciar, că ar suferi de dureri insuportabile, provocate de fracturi. Potrivit ei, Davitean ar fi fost bătut cu diverse obiecte, în special în regiunea capului şi are faţa plină de vânătăi şi nasul fracturat. Iar pentru că bărbatul ar fi încercat  să se apere cu mâinile, acestea au fost, la fel, fracturate. 

David Davitean a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie. Procurorii mai cred că el a fost complice al killerului Vitalie Proca, plătit de Renato Usatîi ca să îl asasineze pe bancherul Gherman Gorbunţov. Proca a dat greş, iar ulterior a fost reţinut şi condamnat în România pentru un alt atentat eşuat.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100