Понедельник,
16.07.2018
11:09Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Ruslan Codreanu rămâne primar interimar


 

Ruslan Codreanu anunță că va asigura în continuare interimatul funcției de primar de Chișinău, "până la alte clarificări". „De astăzi eu îmi asum ceea ce se întâmplă în oraș, vă rog să mă criticați, să-mi dați peste mâini”, a menționat acesta.

„Atâta timp cât sunt aici în calitate de viceprimar, voi duce interimatul până nu vor fi alte decizii și discuții. Până la alte clarificări, eu voi fi cel care va asigura interimatul. O să evit să fac orice declarație politică și orice speculație. Am fost martori când s-a tot speculat că s-ar întoarce Silvia Radu. Aceste speculații afectează activitatea întregii Primării, fiindcă situația este confuză, angajații sunt confuzi, fiindcă se speculează că vine unul sau altul”, a declarat Codreanu după ședința Primăriei. 

Instanțele naționale au declarat nule alegerile locale de la Chişinău şi au invalidat mandatul primarului ales Andrei Năstase, unul dintre liderii opoziţiei proeuropene din Republica Moldova. Principalul motiv a fost că Năstase a făcut agitaţie electorală chiar în ziua alegerilor prin reţele de socializare. Judecătoarea susţine că postarea de pe Facebook a candidatului a fost urmărită de peste 250.000 de utilizatori, iar aceasta a fost în măsură să influenţeze rezultatul alegerilor.

Inițial, Codreanu a declarat că nu-și dorește să mențină interimatul funcției. 

https://deschide.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100