Понедельник,
16.07.2018
11:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

O rezoluţie cu privire la R. Moldova va fi examinată de Congresul SUA


 

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. Un proiect de Rezoluție care prevede susținerea pentru Republica Moldova și integritatea sa teritorială va fi examinat de Congresul SUA. Declaraţia a fost făcută de Premierul  Pavel Filip, întors recent dintr-o vizită în SUA, comunică MOLDPRES.

Şeful Executivului a specificat că în cadrul vizitei a avut discuții cu mai mulți membri ai Camerei Reprezentanțelor și Senatului. “Este importantă această relație a noastră cu ei, pornind de la faptul că în prezent este depusă în Congres o Rezoluție cu privire la Moldova”, a opinat Filip.

Premierul a menţionat că recent a fost depusă încă o Rezoluție care vizează Republica Moldova, Ucraina și Georgia. “Ne-am asigurat că membrii Congresului și ai Senatului vor susține aceste rezoluții. Această susținere politică în parcursul nostru pro-occidental este una foarte importantă mai ales într-un an electoral, când știm foarte bine că se vor precipita toate declarațiile şi este foarte important ca și cetățenii Republicii Moldova să vadă acest sprijin din partea Statelor Unite”, a adăugat Filip.

Prim-ministrul Pavel Filip a întreprins, în perioada 24-26 iunie, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, în cadrul căreia a avut mai multe întrevederi cu oficiali de rang înalt.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan) 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100