Среда,
18.07.2018
19:37Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

VIDEO / A început întrevederea oficială a Premierului P.Filip cu Secretarul de Stat al SUA, M.Pompeo


 

Cu puțin timp în urmă a început întrevederea oficială a premierului Pavel Filip cu Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo. Pe pagina de facebook a oficialului american au fost publicate imagini protocolare contrar unor informații vehiculate la Chișinău despre faptul că acestea nu ar mai fi fost incluse în desfășurătorul vizitei.

Tot în această seară, Guvernul a emis un comunicat de presă în care confirmă vizita premierului la Washington. Potrivit informațiilor furnizate de către comunicatorii Executivului „Prim-ministrul Pavel Filip întreprinde, în perioada 24-26 iunie curent, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.

La Washington, premierul va avea o întrevedere cu Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, cu care va discuta principalele direcții de cooperare moldo-americană și prioritățile în consolidarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și SUA.

Programul vizitei mai include o serie de întrevederi cu oficiali din Congresul SUA, inclusiv cu membrii Grupului de sprijin politic pentru Republica Moldova, ai Senatului american, ai Camerei Reprezentanților, precum și evenimente în cadrul principalelor centre analitice din capitala americană”.

25/06/2018 20:22
https://deschide.md

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100