Среда,
18.07.2018
19:40Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Năstase recunoaște: Protestul a fost prost organizat


Protestul a fost prost organizat. A recunoscut-o chiar cel care a chemat oamenii în centrul Capitalei, Andrei Năstase. Acesta și-a cerut scuze în fața oamenilor pe care i-a adus în fața Parlamentului pentru că nu au fost pregătite toalete, dar nici apă sau plăpumi, asta chiar dacă i-a îndemnat pe protestatari să rămână acolo pe noapte.

Mai mult, au fost și probleme de sonorizare. După ce manifestanții au mers în marș din Piața Marii Adunări Naționale spre scuarul din fața Legislativului, a durat mai bine de oră până a fost adusă și tehnica de sonorizare. Oamenii din rândurile mai îndepărtate nu auzeau ceea ce se spune de pe scenă și mulți au plecat.

Amintim că protestul de astăzi a fost organizat de către PPDA, PAS, PLDM care au făcut anterior alianță politică pentru parlamentare, dar și câteva organizații neguvernamentale afiliate acestora. Manifestanții au protestat față de invalidarea de către Judecătoria Chișinău a rezultatelor alegerilor din Chișinău. Asta pentru că ambii candidați care au ajuns în turul doi au încălcat legea. Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100