Среда,
18.07.2018
19:36Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Grigorişin: "Cineva nu doreşte ca havuzul din centrul Bălţiului să funcţioneze”


 

Alesul, acum o lună, primar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, “a găsit vinovatultergiversării începerii reconstrucţiei havuzului din centrul oraşului Bălţi. L-a descoperit în cadrul unei şedinţe de lucru a aparatului Primăriei Bălţi la care a fost examinată şi chestiunea privind reconstrucţia havuzului.

Elena Grati, directorul Întreprinderii municipale “Biroul Arhitetctură şi Sistematizare” a menţionat că proiectul reconstrucţiei obiectivului se află la Chişinău pentru a fi aprobat. Specialiştii chişinăueni, însă, au cerut ca proiectul elaborat la Bălţi să aibă formatul 3D, condiţie care, anterior, nu era obligatorie. Grati a mai adăugat că în prezent se lucrează la adaptarea proiectului la formatul cerut de Chişinău, iar primarul Grigorişin a numit pretenţiile Chişinăului «придирками», adică cicăleli.

“Astăzi ei cer formatul 3D, iar mâine vor cere 5Y. Ei vor să pornim havuzul la iarnă, pe ger? Se vede că cineva nu doreşte ca havuzul de la Bălţi să funcţioneze”, a precizat Grigorişin.

Anterior, în campania electorală, Grigorişin a promis că havuzul din centrul urbei va începe să funcţioneze de Hramul oraşului, adică la 22 mai. Ulterior, pe 2 martie, în cadrul unei şedinţe a aparatului primăriei, acesta a declarat că havuzul urmează să fie dat în exploatare după reconstrucţie nu de Hramul oraşului, ci la 9 mai.

Acum câteva zile, referindu-se la problema evacuării deşeurilor din Bălţi şi la soluţia de a transmite poligonul pentru gunoaie Primăriei Ţambula, unde primar este un reprezentant al Partidului Nostru, preşedintele PDM Vlad Plahotniuc a specificat: Dacă nici asta nu îi va ajuta, atunci vorba aceea „Плохому танцору что-то мешает” (n.r. unui dansator rău ceva îi încurcă), a mai explicat Plahotniuc fără a menționa cine este „dansatorul”.

Gazetar  


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100