Понедельник,
16.07.2018
11:20Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Ziua uşilor deschise la TV Nord


 

Redacţia TV Nord, care a început emisia în Bălţi şi în regiunea de nord a Republicii Moldova la 7 mai curent, a organizat astăzi, între orele 10.00 şi 19.00  Ziua uşilor deschise. Timp de 7 ore doritorii au avut posibilitate să treacă pragul instituţiei, să se întâlnească cu colectivul redacţiei şi să ia cunoştinţă de procesul de creaţie al jurnaliştilor, regizorilor şi tehnicienilor angajaţi la producerea emisiunilor televizate.

Precum a anunţat TV Nord, unul din primii vizitatori a fost Luca Colesnic, un copil care în toamnă va merge în clasa întâi. Cineva din reporterii redacţiei scrie că Luca deja știe că, cel mai probabil, își va lega viața de televiziune. Iar jurnalistul Dumitru Pelin, realizatorul emisiunii ESENȚIAL, l-a ghidat pe Luca prin redacția TVN, povestindu-i copilului care sunt etapele de realizare a unei ştiri pentru TV.

Pe parcursul Zilei uşilor deschise, TV Nord a fost vizitat de mai multe persoane interesate de meseria jurnalisticii tele, dar şi de, pur şi simplu, curioşi.

Potrivit editorului-şef, Eugen Uruşciuc, TV Nord difuzează zilnic, de luni până vineri două buletine de ştiri, în limbile română (18.00) şi rusă (20.00). Redacţia emite, de asemenea, zilnic, de luni până sâmbătă, două emisiuni analitice. În timpul apropiat, spune Eugen Uruşciuc, grila de emisie a TV Nord se va completa cu noi produse interesante. 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100