Среда,
18.07.2018
19:32Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Victoriabank vinde cinematografele „Patria” si alte doua restaurante atribuite lui Victor selin. Precizarile omului de afaceri - Ziarul de Garda


 

Cinematografele „Patria” din or. Balti, Ungheni, dar si „Patria - Emil Loteanu” si „Patria Rascani” din or. Chisinau sunt de vanzare. Ofertele comerciale au fost expuse de banca comerciala Victoriabank pe site-ul oficial, la compartimentul „Vanzarea Gajurilor”, scrie ZdG.md.

 

Contactat de Ziarul de Gardă, Victor Şelin, despre care se ştia anterior că deţine afacerea, a declarat că „din anul 2010 nu se mai ocupă cu acest business, care ar aparţine unui altui proprietar”, însă a refuzat să spună cine este acesta. Victoriabank vinde şi două restaurante din capitală, „Casa Vinului” şi „Sănătate”, atribuite tot lui Şelin.

 

Pe site-ul oficial al Victoriabank, la compartimentul „vânzarea gajului, imobile comerciale” sunt plasate ofertele comerciale pentru vânzarea bunurilor imobile, unde este indicat că preţurile de comercializare urmează să fie expuse la licitaţii, fiind totodată indicate preţurile de start. Anterior, sediile acestor cinematografe au fost puse în gaj la Victoriabank pentru credite de zeci de milioane de lei.

 

Conform informaţiilor de la Cadastru, creditele pentru care a fost pus în gaj cinematograful Patria Loteanu din centrul capitalei nu au fost încă stinse.


CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD

 

http://protv.md/

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100