Пятница,
22.06.2018
08:24Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Noul primar al oraşului Bălţi solicită IMPLICAREA premierului Pavel Filip în problema GUNOIULUI din localitate


 

Nici nu a reuşit bine să se instaleze în fotoliul de primar al municipiului Bălţi, Nicolai Grigorișin, a ceurt ajutor din partea Guvernului. Acesta s-a adresat personal premierului Pavel Filip cu rugămintea să intervină pentru a fi identificată o soluție pentru criza deșeurilor din oraș.

Cei doi au avut o discuție la acest subiect, astăzi, la Bălți, unde premierul s-a aflat într-o vizită de lucru. Premierul a spus că intervine de orice dată dacă este solicitată implicarea lui și speră că părțile aflate în litigiu se vor așeza la masa de negocieri pentru a găsi o soluție, iar orașul va scăpa de gunoi.

De câteva săptămâni, străzile orașului Bălți sunt din nou inundate de mormane de gunoi. Din cauza unei datorii de peste 2,3 milioane de lei către firma care gestionează poligonul de deșeuri, autospecialele încărcate cu deșeuri nu sunt lăsate pe teritoriul rampei. Șoferii autospecialelor au stat câteva ore în fața poligonului, în soare. Pentru ei, poliția a adus apă și plăcinte, scrieevenimentul.md.

Primăria Bălți susține că nu are bani pentru a achita această datorie, dar nu dispune nici de surse suficiente pentru transportarea eficientă a deșeurilor din oraș.

http://actual.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100