Понедельник,
16.07.2018
11:34Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

La Bălţi a fost dezvelită o placă comemorativă în cinstea lui Mihai Volontir. Evenimentul s-a produs în grabă şi fără prea mulţi martori oculari


 

În mare grabă şi fără prea mulţi martori oculari, proaspăt-alesul primar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, a dezvelit ieri, de Hramul oraşului Bălţi, o placă comemorativă în memoria marelui actor Mihai Volontir, instalată pe faţada blocului unde acesta a locuit. La eveniment au fost prezenţi câţiva membri ai fracţiunii „Partidul Nostru” din cadrul Consiliului municipal Bălţi, episcopul de Bălţi şi Făleşti, Markel, dar au lipsit soţia regretatului actor şi colegii de la Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri”.

Directorul artistic al Naţionalului bălţean, Constantin Stavrat, a declarat la un post TV că administraţia instituţiei nu a fost anunţată despre ziua şi ora dezvelirii plăcii comemorative şi regretă că nimeni din angajaţii teatrului nu a participat la eveniment.

Mai mulţi bălţeni consideră că reprezentanţilor Primăriei Bălţi trebuie să le fie ruşine de tergiversarea realizării unei promisiuni făcută de Renato Usatâi acum 2 ani şi 8 luni.

 A doua zi după trecerea în nefiinţă a Marelui Volontir, ex-primarul de Bălţi, a declarat că va asigura, prin intermediul fundaţiei ce-i poartă numele, sponsorizarea înălţării la Bălţi a unui monument lui Mihai Volontir. Oficial, însă, nu s-a anunţat din ce cauză acesta nu a fost ridicat. Este cunoscut doar faptul că în prezent, bălţenii sunt în căutarea mijloacelor financiare pentru construcţia monumentului.

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100