Понедельник,
16.07.2018
11:41Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Ce şanse are trupa DoReDoS la Eurovision 2018, conform caselor de pariuri


 

Joi, 10 mai, la Lisabona va avea loc a doua semifinală Eurovision Song Contest, în care va evolua şi trupa DoReDoS, reprezentanţii Moldovei. Conform caselor de pariuri, şansele de calificare în Marea Finală ale trupei sunt destul de mari, Moldova fiind plasată pe locul nouă în clasamentul final.
Țările vecine ale Republicii Moldova se află  mult mai jos în clasament: Ukraina este plasată pe locul 20, iar România pe locul 30. Favorita topului este Eleni Foureira, reprezentanta Ciprului, cu piesa „Fuego”. După prima semifinală, reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, cea care era în fruntea clasamentului, a coborât cu două poziții.

Conform celui mai vizitat site independent dedicat concursului Eurovision, wiwibloggs.com, Moldova este una dintre țările cu cea mai mare creștere a ratingului, fiind al treilea favorit pentru semifinala de pe 10 mai. Primele țări în clasamentul celei de-a doua semifinale sunt Norvegia și Suedia. În același timp, casele de pariuri presupun că Rusia nu se va califica pentru Marea Finală de pe 12 mai.

Puteți vedea clasamentul în timp real aici

Trupa DoReDoS, cu piesa „My lucky day” vor evolua în a doua semifinală Eurovision Song Contest 2018. Alături de ei, în scenă vor ieși reprezentanții Norvegiei, Australiei, Suediei, Ukrainei, Poloniei, Olandei, Rusiei, României și ai altor nouă țări.  

Puteți urmări a doua semifinală Eurovision 2018 joi, 10 mai, de la ora 22:00 în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
 
http://trm.md/
 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100