Понедельник,
16.07.2018
19:42Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

SUA vor acorda Moldovei asistenţă financiară nerambursabilă de 17,62 mil USD pentru susţinerea comerţuui şi investiţii în sectoarele cheie, iar asistenţa va creşte pana la 30,78 mil USD


 

Acestea sunt prevederile modificărilor care urmează să fie incluse în Acordul de asistenţă în scop de dezvoltare între guvernele Moldovei și Statele Unite ale Americii pentru a crește comerțul și investițiile în sectoare-cheie, care a fost semnat la Chișinău la 28 septembrie 2016

Cabinetul de Miniștri al Moldovei a aprobat începerea negocierilor și semnarea amendamentului N3 la Acord, care va crește valoarea totală a ajutorului financiar pentru Moldova, cu 17,62 milioane dolari - până la 30,78 milioane de dolari. Se planifică că fondurile suplimentare vor fi direcționate spre sprijinirea programelor în domeniul competitivității sectorului privat și al politicii fiscale.

Până în prezent, Moldova a obținut 12,06 milioane de dolari din totalul asistenței acordate anterior prin acord. Acordul va fi valabil până la 31 mai 2021. Modificările pentru majorarea volumului ajutorului vor fi semnate la Chișinău în aprilie.

Pentru a atinge obiectivele declarate, SUA sprijină activitățile care vizează reducerea în continuare a barierelor administrative în calea afacerilor, optimizarea sistemului fiscal, reducerea oportunităților de corupție, îmbunătățirea accesului la informații și consolidarea dialogului dintre sectorul public și cel privat. 

http://infomarket.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100